Het kaartenboekje

Een leuke manier om meer van uw tentoonstelling, museum of evenement te laten zien. Neem een kaart uit het boekje, vul de achterzijde in en stuur de kaart op!
 

Hoe werkt dat?

Lever 15 losse foto’s of afbeeldingen bij ons aan, die wij opmaken volgens de opgegeven wensen. Onze drukkerij vervaardigt de boekjes volgens de gewenste specificaties. Liever zelf de opmaak verzorgen? Neem contact met ons op voor de stramienen.

   

Voor de voorzijdes van de kaarten gebruiken we foto’s of afbeeldingen, de achterzijde wordt ingedeeld als ansichtkaart. Voor de voorzijde omslag en achterzijde omslag is elk ontwerp mogelijk.

     
 

Het kaartenboekje bevat 15 kleurige ansichtkaarten, die op een simpele manier los te halen zijn zonder gebruik te maken van een perforatierand.

De kaarten zijn stevig verlijmd zodat het boekje ook netjes doorbladerbaar blijft, zelfs wanneer er al kaarten verwijderd zijn. Uiteraard is het mogelijk om meer of minder kaarten in een boekje te bevestigen.
Het maximale aantal kaarten in een boekje is 25.

   
  
 

De achterzijde is ingedeeld als ansichtkaart, zodat invullen en opsturen mogelijk is. Dit kan naar wens (per kaart) worden aangepast.

   
 

We werken de boekjes af met linnen bandjes die in meerdere kleuren verkrijgbaar zijn. Kleurstalen zijn op verzoek toe te sturen.

Door deze wijze van binden blijven de voor- en achterkant netjes vastzitten, terwijl de kaarten makkelijk te verwijderen zijn zonder dat het kaartenboekje uit elkaar kan vallen.

   

De boekjes kunnen verkocht worden in een (web)shop of uitgedeeld worden als aandenken. Zo komen de kaarten bij veel potentiële nieuwe bezoekers en klanten terecht.

Een makkelijkere manier van reclame maken is er niet!   Wil je meer informatie over het kaartenboekje neem contact met ons op.